תחרות Brain Bee

הרשמה לתחרות מדעי המוח של ישראל בעיצומה: תלמידות ותלמידים בכיתות י-י"ב? רוצים ללמוד על המוח ואולי לייצג את מדינת ישראל בתחרות הבינ"ל שתתקיים השנה בברלין?
01 אוקטובר 2017
תלמידה בתחרות

התחרות הבינלאומית לתלמידים מכל רחבי העולם בתחום מדעי המוח חוזרת

בתחרות נבחנת בקיאותם של המתחרים בנושאים שונים במדעי המוח, כגון הבסיס העצבי של החושים, זיכרון, רגשות, זקנה, שינה, אנטומיה של המוח ומחלות נוירולוגיות. תלמידים המעוניינים להשתתף בתחרות לומדים את החומר באופן עצמאי מתוך הספר "Brain Facts" בהוצאת האגודה האמריקאית למדעי המוח, ששאלות התחרות מתבססות עליו.
בכל מדינה שמשתתפת בתחרות מתקיימת תחרות ארצית, והתלמידים הזוכים במקום הראשון מ-25 מדינות, זוכים לייצג את מדינתם בתחרות הבינלאומית

המתקיימת בכל שנה במדינה אחרת. בקיץ 2018 תתקיים התחרות בברלין, גרמניה. הזוכה במקום השני בתחרות הארצית ישתתף בקורס קיץ במסגרת נוער שוחר מדע באוניברסיטת תל אביב לנוער.

התחרות הארצית למדעי המוח נערכת בחסות ביה״ס סגול למדעי המוח באוניברסיטת תל אביב, מכון דוידסון לחינוך מדעי, יחידת נוער שוחר מדע ע״ש דב לאוטמן באוניברסיטת תל אביב ובשיתוף משרד החינוך.

לפרטים והרשמה לחצו כאן

שימו לב: פרטים נוספים על התחרות ניתן לקבל בעמוד הפייסבוק