תחרות Name Yout Hero - הזדמנות אחרונה להגשת הצעות

מאות תלמידות ותלמידים כבר הגישו חיבורים לתחרות הנערכת במסגרת אירועי פרס דן דוד היוקרתי

22 נובמבר 2018
יד כותבת

אוניברסיטת תל-אביב לנוער מקיימת את תחרות חיבורים נושאת פרסים לנוער Name Your Hero לתלמידי כתות ט'-י"ב, בה הם מוזמנים להציע מועמדים ו/או תחומים לפרס דן דוד. פרס דן דוד היוקרתי הינו פרס בינלאומי, המוענק מדי שנה לאנשים ומוסדות שונים בעולם על תרומתם לחברה ולקהילה, אשר הוכיחו הצטיינות מיוחדת ותרומה יוצאת–דופן לאנושות, בתחומי המדע, הרוח, האמנות, השירות הציבורי ועולם העסקים. שלושה פרסים בסך מיליון דולר כל אחד מוענקים לזוכים בתחומים הנבחרים בשלושת ממדי הזמן: עבר, הווה ועתיד.

בשלב הראשון, שהמועד האחרון שלו חל ב 25.11.2018  נדרשים המתמודדות והמתמודדים לכתוב חיבור קצר באורך של כעמוד אחד  הכולל את נושא החיבור / שם מועמד/ת (גוף/ארגון) אותו/ה רוצים להציע לקבלת פרס דן דוד והסבר/נימוק לבחירה.

זו היא ההזדמנות האחרונה לההצטרף למאות התלמידים שכבר הגישו חיבורים וישתתפו בתחרות. לפרטים נוספים על התחרות ואופן ההגשה לחצו כאן.

תחרות החיבורים לנוער Name Your Hero היא חלק מאירועי פרס דן דוד. תחרות כתיבת החיבורים כוללת שני שלבים. בשלב ראשון תתבקשו להגיש חיבור קצר (הצעה באורך כעמוד אחד) המתאר את המועמד/ארגון/מוסד אותו אתם רוצים להציע לקבלת פרס דן דוד והסבר לבחירתכם.  בני נוער שיציעו את ההצעות המעניינות והמרשימות ביותר יוזמנו ליום עיון באוניברסיטת תל-אביב במהלכו יודרכו בכתיבת נייר עמדה מנומק להצעתם (שלב שני).