מחנה בינלאומי סין ישראל

25 יולי 2017
שתי נערות סיניות ונערה מישראל

אוניברסיטת תל אביב לנוער,קיימה במהלך הקיץ מחנה קיץ בינלאומי בשפה האנגלית, המשותף לתלמידים מישראל ומסין. המחנה העניק למשתתפים בו חוויה ייחודית של מפגש עם חזית המדע והטכנולוגיה ועם בני נוער מצטיינים מהעולם.
התלמידים מסין הגיעו מבית הספר  ."Hangzhou" בעיר" Xiaoshan" - בבית הספר 3500 תלמידים, מתוכם נבחרו 16 תלמידים מצטניים למשלחת. התלמידים מישראל הם תלמידים מצטיינים מכל רחבי הארץ.

במסגרת המחנה ניתן קורס אקדמי המועבר על ידי מיטב המרצים המובילים את המחקר המדעי בארץ ובעולם, אשר חושף את התלמידים לתחומי מדע מגוונים ופורצי דרך בחזית המדע והטכנולוגיה. בנוסף, התלמידים ביקרו במעבדות ובמרכזי המחקר ונפגשו עם סגל המרצים והחוקרים.

כמו כן התלמידים נהנו מפעילות חברתית ענפה ומגוונת אשר כללה סדנאות שונות של הכרות, גיבוש חברתי, העשרה בנושאים שונים, פעילות העוסקת בזהות ומנהיגות, סיורים מרתקים, מופעי תרבות ואמנות, ביקור במוזיאונים ובחברות הייטק.