מלווים את הבוגרים שלנו - בכל שלבי הקריירה

מועדון הבוגרים שלנו רק קם וכבר מפתיע בשתי פעילויות יחודיות
04 מרץ 2017
בוגרי אוניברסיטת תל אביב לנוער מרימים כוסית

אוניברסיטת תל-אביב לנוער היא בית לכל הבוגרים וככזו, היא אינה סבורה שתפקידה מסתיים עם סיום הלימודים במסגרתה.

מתוך תפיסה זו, קם מועדון הבוגרים שלנו שמטרתו ללוות את תלמידנו בכל שלבי הקריירה שלהם - מבחירת תחום הלימודים, דרך סיוע בכל שלבי הקבלה ועד לבחירת מקצוע ומעבר של ראיון עבודה.

כמו כן אנו שמחים להמשיך ולהעשיר את בוגרינו במגוון רחב של תחומי מדע ודעת ולאפשר להם להמשיך ולהפגש, על מנת לטוות רשת קשרים מקצועית ואקדמית.

מועדון הבוגרים רק החל את פעילותו השנה, אך כבר רשם לזכותו שתי פעילויות מוצלחות: מפגש בוגרים שכלל סדנאות בנושא כתיבת קורות חיים והכנה לראיונות עבודה והשתתפות בהרצאות "בין מדע לאמנות" וסדנה מיוחדת של המרכז ליעוץ לימודי של אוניברסיטת תל-אביב.

אנו מבטיחים להמשיך ולפעול כדי ללוות את תלמידנו.

אתם עדיין לא בוגרי אוניברסיטת תל-אביב לנוער? ההרשמה לפרוייקט "אוניברסיטת קיץ לנוער" לתלמידי תיכון מכל רחבי הארץ בעיצומה - לחצו כאן לפרטים נוספים.