שירה שופטי קיבלה תואר עמית של כבוד של האוניברסיטה

המנהלת היוצאת של היחידה לנוער שוחר - אוניברסיטת תל-אביב לנוער מדע בין מקבלי תארי הכבוד של האוניברסיטה
28 מאי 2017
שירה שופטי מקבלת את הפרס

ב 18.5 התקיים טקס הענקת תארי כבוד של אוניברסיטת תל-אביב
בין מקבלי התארים, המנהלת היוצאת של היחידה לנוער שוחר מדע - אוניברסיטת תל אביב לנוער, הגב' שירה שופטי שזכתה בתואר "עמית של כבוד".
וכך כתבה ועדת הפרס:
שירה שופטי, ישראל – אשת חינוך וחזון
שירה שופטי הינה אשת חינוך מסורה מזה למעלה מ-40 שנה. בימים אלה היא פורשת מתפקידה כראש היחידה לנוער שוחר מדע על שם דב לאוטמן באוניברסיטת תל אביב. התואר מוענק לה על תרומתה הרבה לחברה הישראלית כאשת חינוך וחזון, המעניקה השראה לכל הסובבים אותה מזה 40 שנה; על אמונתה העמוקה בכוחו של החינוך להרחיב הזדמנויות ולגשר על פערים חברתיים; על מנהיגותה הסוחפת ועל הלהט והמעוף בהובלת היחידה לנוער שוחר מדע, כמקום בו יכולים בני נוער מוכשרים מכל רבדי החברה לממש את יכולותיהם בתחום האקדמי; על חלקה המרכזי בהכנת דורות חדשים של בני נוער לתפקידי מנהיגות עתידיים בצבא, בתעשייה, בחינוך ובאקדמיה של מדינת ישראל; ועל 30 שנות שירות מסור באוניברסיטת תל אביב.

לרשימת הזוכים המלאה