סדרי תשלום וקבלה - תוכנית "קורסי קיץ מקוונים" 2021

שכר הלימוד לקורס, הינו על סך 350 ₪ ומתבצע באמצעות כרטיס אשראי, כמפורט

תשלום באשראי:  ניתן לפרוס את התשלום עד ל- 5 תשלומים ללא ריבית

נוהל ביטולים:

ביטול מועמדות על-ידי התלמיד יטופל אך ורק אם תתקבל במשרדי היחידה הודעה במייל. התאריך הקובע לביטול הוא תאריך קבלת המייל ביחידה.

• במקרה של הוראת ביטול שתגיע עד שבוע לפני תחילת הקורס, עד ה-4.7.21, יקבל התלמיד את מלוא שכר הלימוד בניכוי של ₪50 דמי רישום, באמצעות גזברות האוניברסיטה.
  • במקרה של הודעת ביטול שתגיע בטווח השבוע שלפני תחילת הקורס ועד תום השיעור השני יוחזר שכ"ל בקיזוז 20%.

לאחר מכן, לא יבוצע החזר כספי עבור כל ביטול.

אופן הרישום:

הרישום והתשלום (במידה ומתבצע בכרטיס אשראי) על הקורסים נערך באמצעות טופס ההרשמה באתר נוער שוחר מדע באינטרנט. נא למלא את כל הפרטים כנדרש.

השיבוץ לקורס יעשה רק לאחר השלמת כל פרטי התשלום והעברת תעודת בית הספר.

מספר המקומות בכל קורס מוגבל ומתבצע לפי סדר הגעתם של טופסי הרישום המלאים על כן מומלץ להירשם בהקדם האפשרי.

טופס שימולא באופן חלקי או שלא יצורפו אליו כל המסמכים המפורטים לעיל לא יטופל, והתלמיד עלול להפסיד את מקומו. התאריך הקובע הוא התאריך בו הושלמו כל הפרטים והמסמכים.

אופן הרישום:

השיבוץ לקורס יעשה רק לאחר השלמת כל פרטי התשלום והעברת תעודת בית הספר.

מקום בקורס ישוריין לתלמידים רק לאחר השלמת המסמכים וביצוע תשלום.

תנאי קבלה:

• תלמידים בכיתות ה'-ו': תעודה טובה מאד (ציונים + התנהגות)
  • תלמידים בכיתות ז'-ט': ציון של 85 ומעלה במקצועות הרלוונטיים וציון טוב מאד בהתנהגות.

לתשומת לבכם:

• קבלת תלמיד לקורסים כפופה לקריטריונים הנהוגים ביחידה. היחידה אינה מתחייבת לקבל תלמיד לקורס שבחר בעדיפות ראשונה, או לקורסים בכלל.
  • תלמיד שימצא כי אינו עומד בתנאי הקבלה יקבל החזר של שכר הלימוד בניכוי דמי טיפול של  ₪50, באמצעות גזברות האוניברסיטה.
  • פתיחתו של כל קורס מותנית במספר משתתפים מינימאלי.
  • מספר המקומות בכל קורס מוגבל. לקורס שהתמלא ניתן להירשם ברשימת המתנה, והיחידה עושה כל מאמץ לפתוח קבוצות נוספות.
  • לכל מועמד תשלח הודעה בכתב לכתובת המייל (כפי שמילא בטופס ההרשמה) בדבר קבלתו ללימודים .
  • היחידה שומרת לעצמה זכות להרחיק תלמיד שאינו עומד בנורמות ההתנהגות המקובלות ביחידה בכלל, ובכללי הבטיחות המתחייבים במעבדות בפרט .