יום פתוח לתכניות "אלפא" ו"אידיאה"

23 בדצמבר 2018, 17:00
אולם בר שירה, אוניברסיטת תל אביב
תלמידה עומד ליד פוסטר

יום פתוח לתכניות "אלפא" ו"אידיאה" תכניות מחקר במדעי הטבע והמדעים ההומניסטיים

תכניות מחקר המיועדות לתלמידות ותלמידים מחוננים ומצטיינים בוגרי כיתה ט', בעלי יכולות גבוהות, סקרנות, עומק מחשבתי, מוטיבציה ויכולת לימוד עצמית, ומציעות השלמה של עבודת מחקר בהיקף של 5 יחידות לבגרות.

תכנית "אלפא", הינה תכנית מחקר במדעי הטבע. התכנית מזמנת לתלמידיה ותלמידותיה עבודה במעבדות משוכללות עם מומחים/ות מאוניברסיטת תל אביב ואפשרות לעסוק במחקר מדעי מעמיק.

תכנית "אידאה", מציעה למשתתפיה ומשתתפותיה להתנסות במעגלי למידה שונים ולהשלים עבודת מחקר עצמאית במדעים ההומניסטיים, תוך ליווי והנחייה מקצועיים של חוקרים וחוקרות מובילים בתחום.

התפיסה העומדת בבסיס שתי התכניות הינה להציע לתלמידות ולתלמידים חוויה אינטלקטואלית משמעותית בשילוב עם פעילות חברתית על מנת לאפשר להם/ן להתפתח בו זמנית בכיוונים אלה.

יום פתוח יתקיים ב 23.12.18  באולם בר שירה בשעה 17:00 באוניברסיטת תל אביב

(למפת התמצאות בקמפוס לחצו כאן)