צעדים ראשונים במדע ההרשמה בעיצומה

امتحان التصنيف في تاريخ 15/2/2022 ، عليكم بالتسجيل في الموقع . شكراً جزيلاً

26 ינואר 2022
צעדים ראשונים-ההרשמה בעיצומה

اصحاب تفكير رياضي وشغف للعلوم ؟ سارعوا في التسجيل!

התכנית מהווה את השלב הראשון, עבור תלמידות ותלמידים מהמגזר הערבי, בדרך להשתלבות בלימודים אקדמיים במקצועות המדעים המדויקים, ההנדסה והטכנולוגיה.

البرنامج هو بمثابة المرحلة الأولى، للطلاب من المجتمع العربي، في طريقهم للاندماج في الدراسات الأكاديمية في العلوم الدقيقة والهندسة والتكنولوجيا.

התכנית תשים דגש הן על ההיבט המדעי–מתמטי, והן על מיומנויות בשפה העברית הנדרשות על מנת ללמוד במסגרת אקדמית. כמו כן, תעסוק התכנית בחשיפה לעולם המדע הרחב ותכלול מפגשים עם חוקרים ומרצים מתחומי ההנדסה והטכנולוגיה. התכנית תתן מעטפת ואורינטצייה לעולם האקדמי שתכלול ליווי אישי ותתמקד במיומנויות למידה וכישורי חיים תומכי למידה.

سيركز البرنامج على كل من الجانب العلمي الرياضي ومهارات اللغة العبرية المطلوبة للدراسة في بيئة أكاديمية. سيتعامل البرنامج أيضًا مع التعرض لعالم العلوم الأوسع وسيشمل لقاءات مع باحثين ومحاضرين من مجالات الهندسة والتكنولوجيا. سيوفر البرنامج اطارا وتوجيهًا للعالم الأكاديمي الذي يتضمن التوجيه الشخصي وسيركز على مهارات التعلم والمهارات الحياتية التي تدعم التعلم.

לפרטים נוספים >>

להרשמה לתכנית>>