תוכנית חדשה לתלמידות ולתלמידים מצטיינים בחברה הערבית

אוניברסיטת תל אביב לנוער שמחה וגאה על פתיחתה של תכנית "צעדים ראשונים במדע"- תכנית אקדמית ייחודית לתלמידות ותלמידי כיתות ט' מהחברה הערבית, להשתלבות בלימודים אקדמיים במדעים מדויקים, הנדסה וטכנולוגיה.

צילום של שיעור בזום

מפגש פתיחה חגיגי התקיים ב- 23 בפברואר 2021, עם 46 תלמידים והוריהם. המפגש נפתח בברכות של ד"ר יוסף משהראוי  מהפקולטה לרפואה ויו״ר ועדת ההיגוי לשלוב ערבים באוניברסיטת תל אביב, יוסף נזיה מקרן יד הנדיב ולורן פוגל מקרן קלרמן.

ד"ר רג'א ג'יריס מהפקולטה להנדסה נתן הרצאה מרתקת שעסקה בבינה מלכותית.

מאחלים בהצלחה לכולם!

جامعة تل أبيب للشباب تسعد وتفخر بافتتاح برنامج الخطوات الأولى في العلوم - برنامج أكاديمي فريد من نوعه لطلاب الصف التاسع من المجتمع العربي ، للاندماج في الدراسات الأكاديمية في العلوم الدقيقة والهندسة والتكنولوجيا.

عقد أمس اجتماع افتتاحي احتفالي حضره 46 طالبًا وأولياء أمورهم. افتتح الاجتماع بتهنئة من الدكتور يوسف مشهراوي من كلية الطب ورئيس اللجنة التوجيهية لدمج العرب في جامعة تل أبيب ، يوسف نازيا ميد هنديف ولورين فوغل من مؤسسة كيلرمان.

كما وألقى الدكتور رجا جريس من كلية الهندسة محاضرة رائعة تناولت

نتمنى النجاح للجميع!