במסגרת אירועי פרס דן דוד, חולקו הפרסים לזוכים בתחרות החיבורים NAME YOUR HERO לתלמידי תיכון

פרס מיוחד ניתן לבית ספר מקיף, בית ג'אן

24 מאי 2016
זוכי פרס דן דוד, יחד עם בני הנוער הזוכים

במסגרת אירועי פרס דן דוד, המתקיימים בשבוע חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב, חולקו אתמול פרסים לזוכים בתחרות החיבורים NAME YOUR HERO לתלמידי תיכון:
 במסגרת תחרות זו, המאורגנת על ידי היחידה לנוער שוחר מדע ואוניברסיטת תל אביב לנוער, מוזמנים בני נוער, תלמידי תיכון מכל הארץ ומכל מגזרי האוכלוסייה, להשתתף בתחרות חיבורים נושאת פרסים כספיים נכבדים, בה מתבקשים התלמידים להציע אישים, מוסדות או ארגונים, אשר לדעתם ראויים לזכות בפרסי דן דוד. החיבורים הסופיים נבחנים על ידי וועדת הפרס. נושאי החיבורים הזוכים נלקחים בחשבון בקביעת התחומים לפרס דן דוד הבינלאומי בשנים הבאות. כמו כן מוענק פרס כספי גבוה, לבית הספר שגילה מעורבות גבוהה בתחרות ושלח את המספר הרב ביותר של תלמידים.

הזוכים השנה הם:

במקום הראשון:
עומר גרה  מביה"ס עי"ס אלקאסמי, באקה אל-גרביה שהציע להעניק פרס לדניס ריצ'י במסגרת החיבור:"Hello,world!"
ליז נגוסה  מביה"ס הרב תחומי -עירוני שחקים, נהריה שהציעה להעניק פרס לואנגרי מאטאיי במסגרת החיבור:"יונק הדבש".
נווה פורת  מביה"ס התורני-ניסויי הרטמן לבנים, ירושלים שהציע להעניק פרס לעזאלדין אבו אלעיש במסגרת החיבור:"שנאה לעולם הורגת, אהבה לעולם אינה מתה" .

במקום השני:
תומר גולדגרבר  מביה"ס הריאלי העברי, חיפה שהציע להעניק פרס לבויאן סלאט במסגרת החיבור:״THIS IS IT״.
בנימין כהן ג'קובס  מבית ספר מדעים ואמנויות, נהריה שהציע להעניק פרס למירה מאהדאוון, עמותת "מעונות ניידים" במסגרת החיבור:"תמונת ילדות".
אילה לוסקי  מהכפר הירוק, כפר ניסויי, רמת השרון שהציעה להעניק פרס לגרייס הופר (ארגון GHC) במסגרת החיבור:"נשמה בינארית".
נאורס מורשד  מבית ספר תיכון כאבול, כאבול שהציעה להעניק פרס לפרופ' אשרף בריק במסגרת החיבור:" מודל לחיקוי " .
דניאל נאבל  מביה"ס מקיף ז' הקריה, אשדוד שהציע להעניק פרס ל"מקלט מעון ויצו לנשים מוכות" במסגרת החיבור:"יד ביד לאורך כל הדרך".
נעם שלומאי  מאולפנת אורות מודיעין שהציעה להעניק פרס לקארין אלהרר במסגרת החיבור:"ואולי יבוא יום ונהפוך שווים" .

במקום השלישי:
קשת אייזן  מקריית החינוך השש שנתית ע"ש גולדה מאיר, נס ציונה שהציעה להעניק פרס לארגון הפיקוח על חינוך תלמידים לקויי שמיעה במסגרת החיבור:סימן לשינוי .
דימא דבור  מבית ספר מקיף שש שנתי, בית ג'ן שהציעה להעניק פרס לבית חולים בני ציון.
שי אלקיים  מתיכון אזורי גליל מערבי שהציע להעניק פרס לעדי קיסר במסגרת החיבור:"מה תעשו לה?".
יהל בן ארצי  מפלך ע"ש רות קורמן, קרית עקרון שהציעה להעניק פרס לדונה גרציה במסגרת החיבור:"ביסודם של כל הדברים הגדולים נמצאת אשה"
שהד גבארה  מבית ספר חט"ב אלסלאם, טייבה שהציעה להעניק פרס לעמותת כולאננה  במסגרת החיבור:" הכול נעשה ברוח טובה " .
שני הרשקוביץ  מבית ספר שש שנתי אחד העם, פתח תקווה שהציעה להעניק פרס לחברת NRGene במסגרת החיבור:"האלגוריתם שיפתור את בעיית הרעב".
ליהי חיון  מבית ספר שש שנתי אחד העם, פתח תקווה שהציעה להעניק פרס לSmile Train במסגרת החיבור:"צחוק מתגלגל".
עידן כהן  מבית ספר שש שנתי אחד העם, פתח תקווה שהציע להעניק פרס לאמינה סעיד חסן במסגרת החיבור:"שואת הנשים היזידיות".
מיקה לבין  ממרכז חינוך ליאו בק, חיפה שהציעה להעניק פרס למיזל סגדל במסגרת החיבור:"אחות רחוקה".
נואי פנחס  מהכפר הירוק, כפר ניסויי, רמת השרון שהציעה להעניק פרס לרפאל איתן - חוות השומר במסגרת החיבור:"בזכות האמונה באדם"
איתמר פרידמן  ממרכז חינוך ליאו בק, חיפה שהציע להעניק פרס לצ'ארלי צ'פלין במסגרת החיבור:"אנו חושבים יותר מדי ומרגישים פחות מדי".
מיכל שמגין  מבית ספר מקיף דתי אמי"ת, באר שבע שהציעה להעניק פרס לאלכסנדר פלמינג במסגרת החיבור:"כל המציל נפש אחת, כאילו הציל עולם ומלואו".
נופר מוזס  מביה"ס מקיף ז' הקריה, אשדוד שהציעה להעניק פרס לרוני צוקרמן במסגרת החיבור:"מנפצת המיתוסים".
טל סלפטי  מהכפר הירוק, כפר ניסויי, רמת השרון שהציעה להעניק פרס למיי ג'מיסון במסגרת החיבור:השמיים הם הגבול?.

בית ספר מקיף, בית ג'אן, ששלח חיבורים רבים לתחרות, זכה בפרס מיוחד שיסייע לחזק את תחום לימודי המחשב בבית הספר.

ברכות לזוכים!