טקס הסיום של סמסטר הקיץ של תכנית מדעני וממציאי העתיד - נפרדים ממחזור ג'

ב-23.7.15 נערך טקס הסיום של סמסטר הקיץ של תכנית מדעני וממציאי העתיד ומפגש סיום למכינת הקיץ

25 יולי 2015
טקס הסיום של סמסטר הקיץ של תכנית מדעני וממציאי העתיד
בוגרת מחזור ג' עם מר גיל שוייד וד"ר אלי בן אליעזר

אמש נערך טקס הסיום של סמסטר הקיץ של תכנית מדעני וממציאי העתיד ומפגש סיום למכינה לקראת קבלה לתכנית מדעני העתיד.

הטקס היווה סיום לשלושה שבועות אינטנסיבים במהלכם כ-150 תלמידים למדו במכינת קיץ לקראת קבלה לתכנית הלימודים הארבע שנתית וכ-100 תלמידים, שכבר לוקחים חלק בתכנית, למדו במרץ לקראת בחינות אקדמיות וחשיפה למעבדות.

במסגרת הטקס נפרדנו ממחזור ג' שסיים את התכנית.

ד"ר ארז פייטן, המנהל האקדמי של התכנית לטיפוח מדעני וממציאי העתיד: "בוגרי מחזור ג סיימו בהצלחה גדולה את ארבע שנות התכנית, והם ממשיכים בלימודי הפיזיקה בפקולטה. אנחנו לא נפרדים מהם, הם משפחה. גאווה עצומה הייתה לראות איך גדלו הילדים, ואני שמח שהיה לי חלק בגידולם."

בירכו בטקס: פרופ' נילי כהן, נשיאת האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים, פרופ' דינה פריאלניק, ס. הרקטור, מר גיל שויד, מייסד יו"ר ומנכ"ל צ'ק פוינט ויו"ר ועד מנהל, אוניברסיטת תל-אביב, ד"ר אלי בן אליעזר, קרן רש"י וד"ר ארז פייטן, יו"ר אקדמי, מדעני העתיד. כמו כן הרצו במפגש ובטקס פרופ' נתן אינטרטור ופרופ' רון ליפשיץ.