תלמידינו השתתפו בכנס הסייבר הבינלאומי

20 יולי 2015
כנס הסייבר הבינלאומי

שיר ולצמן ודוד קרן-יער, תלמידי כיתה ט', בתוכנית מדעני וממציאי העתיד באוניברסיטת תל-אביב לנוער, במסלול בסייבר, השתתפו בפנל בכנס "מהפכת הסייבר" אשר התקיים באוניברסיטת תל-אביב.
הפנל בו דוד ושיר השתתפו, בנושא "להמציא מחדש את אבטחת הסייבר" התקיים בהנחיית מתן שרף, מומחה לאבטחת סייבר ובהשתתפות גיל שויד, מייסד ומנכ"ל צ'קפוינט.

כנס הסייבר הבינלאומי המרכזי של ישראל התקיים זו השנה החמישית באוניברסיטת תל-אביב, בין ה- 25-22 ביוני, במסגרת שבוע הסייבר הלאומי.

את הכנס מובילים המרכז הרב-תחומי לחקר הסייבר ע"ש בלווטניק וסדנת יובל נאמן למדע, טכנולוגיה וביטחון באוניברסיטת תל-אביב, בשיתוף עם מטה הסייבר הלאומי במשרד ראש הממשלה ומשרד החוץ

תלמידי אוניברסיטת תל-אביב לנוער הוזמנו להשתתף במושבים הראשיים של הכנס. כמו כן התלמידים השתתפו במושב ייחודי שיועד לבני נוער בלבד שבו הרצו בין השאר קרן אלעזרי, מני ברזילאי ועוד.