הטובות לסייבר

עשרות תלמידות מצטיינות בלימודי הטכנולוגיה והמדעים סיימו בהצלחה מחנה קיץ בתחום הסייבר

25 אוגוסט 2015

עשרות תלמידות מצטיינות בלימודי הטכנולוגיה והמדעים סיימו בהצלחה מחנה קיץ בתחום הסייבר.

במסגרת הפרויקט, למדו הבנות, בגילאי 14-15, נושאים שונים בתחום הסייבר: תכנות, כתיבת קוד ופיתוח אפליקציות, וכן השתתפו בהרצאות העשרה וביקורים אצל מיטב החוקרים בתחום הסייבר באקדמיה. הבנות נהנו מפעילויות גיבוש, העשרה והעצמה במשך ימי המחנה, על ידי צוות מקצועי של מדריכים וחונכים בתחומי המדעים וסיימו את מחנה הקיץ בהצלחה, כצעד ראשון להמשך התפתחותן החינוכית בלימודי הסייבר.

המחנה, שנערך במסגרת אוניברסיטת תל-אביב לנוער ותכנית "מגשימים", הוא פרי שיתוף פעולה בין קרן רש"י, נוער שוחר מדע, אוניברסיטת תל-אביב, משרד החינוך ובחסות חברת לוקהיד מרטין.