שנת הלימודים במכינות הקדם אקדמיות נפתחה

עשרות בני נוער לומדים לקראת השתלבות בקורסים אקדמים באוניברסיטת תל-אביב

03 דצמבר 2015
נוער לומד באוניברסיטה

עשרות בני נוער החלו את לימודיהם במכינות הקדם אקדמיות של אוניברסיטת תל-אביב לנוער.

המכינה הקדם אקדמית לנוער היא השלב הראשון בדרך להשתלבות בקורסים אקדמיים באוניברסיטת תל-אביב. מטרתה לדמות לתלמידים למידה באקדמיה, ולהעניק להם כלים ומיומנויות הנחוצים לסטודנט. תלמידי המכינה שיעמדו בתנאי המעבר לשנים המתקדמות של התוכנית ישתלבו בקורסים אקדמיים באוניברסיטת תל-אביב, בתחומים של מדעי החברה, החיים והרוח. במסגרת המכינה התלמידים עורכים היכרות עם החוגים השונים באוניברסיטה, לומדים לחפש מידע בספריית האוניברסיטה, להתמצא בקמפוס, באולמות ובכיתות, ולומדים להשתמש באתרי אינטרנט אקדמיים בהם ניתן למצוא מידע רלוונטי.

התכנית מצריכה הכנת מטלות, עבודות, הגשת מבחנים ודורשת נוכחות מלאה ועמידה בכללי תקנון אוניברסיטת תל-אביב עליו חתמו הסטודנטים הצעירים ביום הלימודים הראשון.

בהצלחה לכל הלומדים!